Αναγνώστες

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Σπιτικό μούσλι για υπέροχο πρωινό!!!

Υλικά
400 γραμμάρια βρώμη
80 γραμμάρια ζάχαρη μαύρη
100 γραμμάρια Μέλι
100 γραμμάρια σπορέλαιο
αρώματα όπως βανίλια ή κανέλα
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε τη ζάχαρη, το μέλι και το σπορέλαιο σε ένα τηγάνι (ζεσταίνουμε, όχι βράζουμε), ανακατεύουμε τη βρώμη και τα αρωματικά και πατάμε το μίγμα σε ένα ταψί. Ψήνουμε στους 160οC για 20'. Αφήνουμε 30' να κρυώσει, ανακατεύουμε ό,τι άλλο θέλουμε, όπως αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς και αποθηκεύουμε σε βάζο για να μην υγρασιάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου