
Υλικά:
¼ φλυτζ. coconut oil
1 κ.σ. καθαρισμένο και σχεδόν πολτοποιημένο τζίντζερ
¼ φλυτζ. αμυγδαλέλαιο
1 – 1,5 φλυτζ. καστανή ακατέργαστη ζάχαρη
¼ φλυτζ. coconut oil
1 κ.σ. καθαρισμένο και σχεδόν πολτοποιημένο τζίντζερ
¼ φλυτζ. αμυγδαλέλαιο
1 – 1,5 φλυτζ. καστανή ακατέργαστη ζάχαρη
Σε μικρό κατσαρολάκι πρόσθεσε το ginger και το coconut oil. Λιώσε το μείγμα σε μέτρια φωτιά για περίπου 7 λεπτά για να απορροφήσει το λαδάκι όλο το άρωμα από το ginger.
Σούρωσε το coconut oil σ΄ ένα καθαρό μπολάκι και πέταξε το «μαγειρεμένο» ginger. Πρόσθεσε το αμυγδαλέλαιο.
Ανακάτεψε καλά και άφησε το μείγμα να κρυώσει ελαφρά (μην περιμένεις να παγώσει εντελώς).
Μόλις το μείγμα κρυώσει, πρόσθεσε τη ζάχαρη, ανακάτεψε καλά και άφησέ το στην άκρη. Αποθήκευσε το μείγμα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.
Σούρωσε το coconut oil σ΄ ένα καθαρό μπολάκι και πέταξε το «μαγειρεμένο» ginger. Πρόσθεσε το αμυγδαλέλαιο.
Ανακάτεψε καλά και άφησε το μείγμα να κρυώσει ελαφρά (μην περιμένεις να παγώσει εντελώς).
Μόλις το μείγμα κρυώσει, πρόσθεσε τη ζάχαρη, ανακάτεψε καλά και άφησέ το στην άκρη. Αποθήκευσε το μείγμα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου