Αναγνώστες

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Sangria Με Πεπόνι Και Καρπούζι

Υλικά:
3 φλυτζ. καρπούζι και πεπόνι σε μικρά μπαλάκια (βγάζεις τη σάρκα με ένα μικρό σκουπ ή κουταλάκι)
2-4 κ. σ. μέλι
Χυμός από ένα lime
¼ – ½ φλυτζ. γκράπα ή τσίπουρο
1 μπουκάλι αφρώδες γλυκό κρασί, όπως moscato d’asti, παγωμένο
1 ½ φλυτζ. ανθρακούχο νερό, παγωμένο
Φύλλα μέντας για γαρνίρισμα
Φέτες lime για γαρνίρισμα
Έξτρα μπαλάκια καρπουζιού και πεπονιού για γαρνίρισμα

Εκτέλεση:
1. Βάλε τα μπαλάκια καρπουζιού και πεπονιού σε μία μεγάλη κανάτα. Πρόσθεσε το μέλι, το lime και ¼ φλυτζ. γκράπα. Ανακάτεψε και άφησε το μείγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
2. Πρόσθεσε το κρασί. Δοκίμασε και, αν θέλεις, πρόσθεσε κι άλλο μέλι και γκράπα. Βάλ’το για άλλη μία ώρα στο ψυγείο.
3. Πριν το σερβίρεις, πρόσθεσε πάγο ή παγωμένα μπαλάκια από τα φρούτα, φύλλα μέντας και φέτες λεμονιού. Γέμισε με το ανθρακούχο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου